Vilhelm Lauritzen Arkitekter udvider partnerkredsen

30. maj 2017

Fire bliver til syv, når tre nye partnere nu officielt indtræder i Vilhelm Lauritzen Arkitekters ledelse. Anne Møller Sørensen, Simon Natanael Svensson (yderst t.v.) og Michael Schytt Poulsen (i midten) er hentet fra egne rækker og skal være med til at styrke virksomheden, der siden 2014 har været i hastig vækst.

Vilhelm Lauritzen Arkitekter oplever en stigende mængde opgaver og et behov for nye, friske kræfter i ledelsen. Derfor udvides partnerkredsen nu med tre nye ansigter, som sammen med de fire nuværende partnere, CEO Søren Daugbjerg, Torsten Stephensen, Thomas Scheel og Thomas West Jensen, skal sikre, at der fortsat er personlig kontakt til og optimale løsninger for den brede kundeskare.

– Det er en stor glæde at kunne byde Anne, Simon og Michael velkommen som medejere og partnere af Vilhelm Lauritzen Arkitekter. Med dem om bord står vi med en stærkere og bredere ledelse, der kan styre og udvikle de mange spændende opgaver, vi har nu og i fremtiden, lyder det fra Søren Daugbjerg, CEO hos Vilhelm Lauritzen Arkitekter.

De tre nye partnere er alle arkitekter, og med deres erfaring og høje faglighed bliver de et vigtigt aktiv i arbejdet med at udvikle og drive tegnestuen.

Anne Møller Sørensen er en dreven projektudvikler og -leder og har, siden hun kom til Vilhelm Lauritzen Arkitekter i 2015, været en af de bærende kræfter i udviklingen af Nordhavnens største projekter, bl.a. en ny flerbrugerejendom på spidsen af Redmolen samt Danmarks nye ø, Kronløbsøen. Anne har desuden lang erfaring med at undervise, senest som adjunkt på Det Kongelige Danske Kunstakademis Arkitektskole.

Simon Natanael Svensson kom til tegnestuen i 2006. I byggeteknisk og organisatorisk komplicerede projekter har Simon det fulde ansvar for, at den arkitektoniske linje fastholdes igennem alle faser af projektudviklingen. Senest som design- og projektansvarlig for ombygningen af Illum for Blackrock, der resulterede i danmarkshistoriens største enkelte ejendomshandel og en forskønnelse af Amagertorv, samt en lang række projekter i Københavns Lufthavn.

Michael Schytt Poulsen har været ansat i Vilhelm Lauritzen Arkitekter i mere end 20 år, og har siden 2008 været associeret partner. Hans speciale er boligområdet, som han i samarbejde med Torsten Stephensen fortsat vil udvikle og stå i spidsen for. Michaels drive og talent for at opfange, forstå og imødekomme kundernes skiftende behov understøtter i høj grad tegnestuens arbejde med at indtage og fastholde nye markeder som eksempelvis Sverige.

Anne Møller Sørensen og Simon Svensson er desuden indtrådt i Vilhelm Lauritzen Arkitekters bestyrelse.

×