Vilhelm Lauritzen Arkitekter indberetter COP-rapport til FN's Global Compact

6. juni 2017

Fredag 2. juni indberettede Vilhelm Lauritzen Arkitekter sin 8. COP-rapport.

Vores COP-rapport beskriver, hvordan vi i hverdagen implementerer Global Compacts fire hovedområder, menneskerettigheder, arbejdstagerrettigheder, miljø og anti-korruption.

I dette års COP-rapport kan du bl.a. læse om, hvilke initiativer vi siden sidst har iværksat for medarbejderne, beskrivelse af vores miljøindsatser og hvordan vi arbejder med bæredygtighed, præsentation af vores fond – VL Fonden – som i samarbejde med virksomheden hvert år sikrer et væld af spændende oplevelser for medarbejderne, samt beskrivelser af nogle af vores seneste projekter.

Læs vores online COP-rapport

Global Compact

Global Compact er et FN-initiativ, der opstiller ti generelle principper for virksomheders arbejde med samfundsansvar.

Principperne bygger på internationalt anerkendte konventioner om menneskerettigheder, arbejdstagerrettigheder, miljø og antikorruption.

Vilhelm Lauritzen Arkitekter tilsluttede sig Global Compact i 2010 og forpligtede sig dermed til aktivt at støtte og overholde initiativets de ti principper, kontinuerligt at arbejde med de fire hovedområder, menneskerettigheder, arbejdstagerrettigheder, miljø og antikorruption og til at rapportere til Global Compact om indsatsen.

Læs mere:

Global Compact

 

×