Vinder af Bygningsstyrelsens nye rammeaftale

7. december 2020

Bygningsstyrelsen har i dag offentliggjort, at Hoffmann vinder styrelsens nye strategiske rammeaftale. Aftalen er en ny totalentreprenør-aftale, der løber over fire år med Vilhelm Lauritzen Arkitekter, H+ Arkitekter og MOE som underrådgivere.

Aftalen omfatter som udgangspunkt alle byggeopgaver, herunder nybyggeri, laboratorier, modernisering og vedligehold med en forventet volumen på mellem 1,4 mia. kr. og 1,8 mia. kr.

”Vi glæder os til samarbejdet med Bygningsstyrelsen under ledelse af Hoffmann og med resten af teamet. Sammen vil vi målrettet arbejde på at levere en høj kvalitet med et fokus på at høste synergieffekterne af at dele viden og erfaring i et længerevarende samarbejde”, siger Thomas West Jensen, partner i Vilhelm Lauritzen Arkitekter.

Med offentliggørelsen i dag kickstarter Bygningsstyrelsen en rammeaftale som led i styrelsens arbejde med at styrke bygherrefunktionen.

“Vi har de seneste år arbejdet intensivt med at styrke vores bygherrefunktion i Bygningsstyrelsen. Nu tager vi det næste naturlige skridt og knytter dem, der skal udføre vores byggerier, tættere til os. Det handler om at have hele holdet af rådgivere og entreprenører med fra start, når de vigtige beslutninger træffes, og det handler om, at vi sammen skal blive bedre fra byggeri til byggeri,” siger Bygningsstyrelsens direktør Rasmus Brandt Lassen.

Den strategiske rammeaftale forventes indgået inden nytår.

Læs mere på Bygningsstyrelsens hjemmeside her.