Skovskolen indviet

Milepæl i byggeriet af Skovskolen

28. marts 2019

Det sidste spær er netop rejst på Skovskolens nye bygning, der står midt i skoven ved Nødebo. Skolen er en del af Københavns Universitet, der har særligt fokus på uddannelser med naturen som omdrejningspunkt.

”Vi er lykkedes med at lave et hus, der er placeret lige midt i skoven uden at rydde en masse træer for at gøre plads. Alle fællesarealer og værelser orienterer sig mod skovbrynet, og fælleskøkkenerne har store vinduespartier ud mod terrassen. Det bringer skoven helt indenfor,” fortæller Michael Schytt Poulsen, associeret partner hos Vilhelm Lauritzen Arkitekter.

Det 660 m2 store træhus bliver hjem for 20 studerende, der efter planen skal flytte ind efter sommerferien.

Bygningen er opført som et træhus i to plan, hvor begge etager kommer til at indeholde fælleskøkken med spiseplads mod syd. I stueplan er der etableret en stor fælles terrasse i direkte forbindelse til køkkenet. Med sine lodrette, sorte trælameller refererer bygningen udvendigt meget klart til de omkringliggende bygninger .

Læs mere om Skovskolen her.

Skovskolen tegnet af VIlhelm Lauritzen Arkitekter
×