Rejsegilde på Lundehusskolen Idrætshal

7. april 2017

Byggeriet på den nye, store idrætshal ved Lundehusskolen skrider hastigt frem, og der har netop været rejsegilde på hallen, der i fremtiden ikke blot skal stille moderne faciliteter til rådighed for skolens elever og være bindeled mellem den eksisterende skole og svømmehal, men også skal være til glæde for lokale sportsudøvere og klubber.

– Den nye idrætshal kan anvendes af foreningerne eftermiddag og aften – og til skoleidræt i dagtimerne. Det er sådan, vi skal gøre, for så får vi mere for pengene, lød det fra kulturborgmester Carl Christian Ebbesen.

Det 2.126 m2 store idrætskompleks er tegnet af Vilhelm Lauritzen Arkitekter og omfatter en fleksibel idrætshal, som kommer til at rumme håndbold-, indendørs fodbold, badminton-, volley- og basketballbaner, tilknyttede omklædningsfaciliteter og et større ankomst- og opholdsareal.

– At tegne en idrætshal er altid en stor udfordring og et stort ansvar for arkitekter. Hvilket design skaber de optimale rammer for brugerne? Er der dagslys og plads nok, og fungerer fleksibiliteten? Er indeklimaet og akustikken optimal osv. Det er spørgsmål, vi altid forholder os til, når vi starter skitseringsprocessen. Det gælder naturligvis også Lundehusskolen Idrætshal, der med sine mange faciliteter og sin store rumlighed udgør den optimale fysiske ramme for sportsaktiviteter og rekreation, sagde Torsten Stephensen, partner i Vilhelm Lauritzen Arkitekter.

Hallen forventes at stå færdig til efteråret.

×