Zleep Hotel Copenhagen Arena, Ørestad

Zleep Hotel ligger i Amagers nye bydel, Ørestaden, et stenkast fra Royal Arena og metroen og i umiddelbar nærhed af motorvejen. Det er et prisvenligst alternativ med en ideel placering for overnattende koncertgæster og turister, og hotellet er lettilgængeligt med en enkel indretning i tråd med hotelkædens koncept.

Zleep Hotel er udformet som en karré og lægger sig ind mod en fælles gårdhave, som hotellets gæster deler med genboerne i de private boliger. Kombinationen af private boliger og erhverv giver sammen med kulturtilbuddene en levende bydel. Hotellet består af i alt 211 værelser. Halvdelen af værelserne vender ud mod Ørestads Boulevard og den anden halvdel mod gårdhaven.

Zleep Hotel Copenhagen Arena designet af Vilhelm Lauritzen Arkitekter

En ærlig råhed i Ørestads nye hotel

Facaden er poleret beton. Indvendigt står hotellet i et råt og industrielt look med blotlagte rør og ventilation samt lofter i strækmetal. Værelserne er indrettet i lyse materialer i en nordisk stil. Den rå enkelhed giver en indretning, der harmonerer med hotellets koncept om enkle kvalitetsovernatninger. Zleep Hotel opleves som et ærligt hus, hvor arkitekturen og formgivningen afspejler hotellets prisleje.

P-huset flankerer hotellet og danner buffer mod Hannemanns Allé. Facaderne er opbygget med glaslameller, der skaber en naturlig ventilation for bilernes udstødningsgasser. Lamellerne, der er i en let varierende farve, reflekterer himlen og skaber oplevelsen af en næsten flimrende facade. P-huset er et stort volumen, men facaderne får det til at fremstå let. Burger King restauranten ligger på hjørnet mellem Ørestads Boulevard og Hannemanns Allé.

Zleep Hotel Copenhagen Arena designet af Vilhelm Lauritzen Arkitekter
Bygherre
ATP Ejendomme A/S
Samarbejde
Gråkjær
Beliggenhed
Ørestad, København
Areal
6.400 m2
Status
Under opførelse
×