Zleep Hotel Copenhagen Arena, Ørestad

Zleep Hotel ligger i Amagers nye bydel, Ørestaden, et stenkast fra Royal Arena og metroen og i umiddelbar nærhed af motorvejen. Det er et prisvenligst alternativ med en ideel placering for overnattende koncertgæster og turister, og hotellet er lettilgængeligt med en enkel indretning i tråd med hotelkædens koncept.

Zleep Hotel er udformet som en karré og lægger sig ind mod en fælles gårdhave, som hotellets gæster deler med genboerne i de private boliger. Kombinationen af private boliger og erhverv giver sammen med kulturtilbuddene en levende bydel. Hotellet består af i alt 211 værelser. Halvdelen af værelserne vender ud mod Ørestads Boulevard og den anden halvdel mod gårdhaven.

En ærlig råhed i Ørestads nye hotel

Facaden er poleret beton. Indvendigt står hotellet i et råt og industrielt look med blotlagte rør og ventilation samt lofter i strækmetal. Værelserne er indrettet i lyse materialer i en nordisk stil. Den rå enkelhed giver en indretning, der harmonerer med hotellets koncept om enkle kvalitetsovernatninger. Zleep Hotel opleves som et ærligt hus, hvor arkitekturen og formgivningen afspejler hotellets prisleje.

P-huset flankerer hotellet og danner buffer mod Hannemanns Allé. Facaderne er opbygget med glaslameller, der skaber en naturlig ventilation for bilernes udstødningsgasser. Lamellerne, der er i en let varierende farve, reflekterer himlen og skaber oplevelsen af en næsten flimrende facade. P-huset er et stort volumen, men facaderne får det til at fremstå let. Burger King restauranten ligger på hjørnet mellem Ørestads Boulevard og Hannemanns Allé.

Bygherre
ATP Ejendomme A/S
Samarbejde
Gråkjær
Beliggenhed
Ørestad, København
Areal
6.400 m2
Status
Under opførelse
×