Flintholm Company House I

Flintholm Company House 1 er et 23.990 m2 stort kontor- og butiksbyggeri ved Flintholm Station. Bygningen udnytter den stationsnære placering optimalt, og respekterer og bygger videre på de eksisterende omgivelser i det nye ”Revykvarter” på Frederiksberg.

Bygningens vestgavl danner en generøs portvirkning til bydelen fra Flintholm Station, hvor metro, busser og S-tog mødes. Flintholm Company House 1 præsenterer sig med en urban atmosfære med butik- og erhvervslokaler i stueplan ud mod Dirch Passers Allé. CBS har lejet sig ind i bygningens udadvendte vestlige del, hvor studieliv tilfører bebyggelsen en levende, vibrerende atmosfære.

Bygningens nordfacade fremstår varieret med nicher og fremspring, der relaterer sig til den omkringliggende bebyggelses udtryk. Den overordnede disponering med de markante grønne gårdhaver mod metrolinjen sikrer endvidere, at bygningen virker oplevelsesrig for forbipasserende togpassagerer.

Det er lykkedes at skabe et helstøbt kontorhus opført til en lav kvadratmeterpris. Der er gode meget fleksible lokaler på alle etager, kun bundet af enkelte, faste kerner. Kontorlejemålene er overordnet brudt af loungezoner med tekøkken og zoner til uformelle møder og pauser.

Hovedtrappen ligger i et spektakulært rum med en forfinet ståltrappe, der løber fra gulv til loft i bygningens fulde seks etager. Flintholm Company House 1 er forsynet med et centralt mødecenter, reception og kantine, der servicerer bygningens lejemål og eksterne kunder.

Flintholm Company House 1 bidrager arkitektonisk og funktionelt til livet i området og fuldender billedet af Frederiksbergs nye bydel.

Flintholm Company House 1 er udført efter EU’s Green Building standard, som sikrer, at projektet lever op til nutidige krav om bæredygtighed.

Bygherre
NCC Property Development
Samarbejde
NCC Construction, 1:1 landskab
Beliggenhed
Flintholm Station
Areal
23.990 m2
Status
Realiseret i 2012
×