Om os

Vilhelm Lauritzen Arkitekter er en moderne tegnestue, der udvikler arkitektur, design og byrum i alle skalaer.

Vi tager afsæt i det særlige for det enkelte projekt, når vi søger og skaber de løsninger, der bedst opfylder krav og ønsker til opgaven. Vi er ivrige efter at bringe vores talent, erfaring og kompetencer i spil, så vi i tæt samarbejde med bygherrer, interessenter og samarbejdspartnere kan udvikle kvalificerede løsninger, der udfordrer.

Siden tegnestuens grundlæggelse har vi haft fokus på at udforske og udvide mulighederne for arkitektonisk og designmæssig nytænkning og for at skabe arkitektur, der forbedrer menneskers livskvalitet og udfoldelse.

Vilhelm Lauritzen Arkitekter er beliggende i et ombygget pakhus i Nordhavn i København og beskæftiger omkring 150 dedikerede arkitekter, konstruktører, specialister og administrativt personale.

Individuelt byggeri

Vi udvikler arkitektur, der tilgodeser kundens specifikke behov og opgavens specielle karakter. Vores brede virkefelt og erfaring gør os i stand til at sammensætte projektteams, der kan levere individuelt tilpasset byggeri af høj kvalitet.

Evidensbaseret design

Vi arbejder med evidens som et værdiskabende redskab og søger altid at levere den højest mulige grad af arkitektonisk kvalitet. Vi skaber med andre ord løsninger baseret på erfaring og viden.

Kvalitet og tryghed

Vi har solid erfaring med alle byggeriets faser og stort fokus på bygbarhed og bæredygtighed. Vi leverer kvalitet og skaber dermed tryghed for kunden ved at reducere de risici, der er ved især større byggesager med høj kompleksitet.

×