Nye partnere i Vilhelm Lauritzen Arkitekter

1. oktober 2021

Syv er blevet til tretten i en ny partnerkreds hos Vilhelm Lauritzen Arkitekter, der over en årrække har oplevet høj vækst.

Beslutningen om at byde nye partnere velkommen i en ny partnerstruktur hos Vilhelm Lauritzen Arkitekter falder i forlængelse af, at virksomheden i foråret har udvidet ejerkredsen med en international investor, der skal booste virksomhedens vækstrejse som uafhængig rådgiver.

”Med de nye partnere sikrer vi, at der ledelsesmæssigt er ressourcer til at løfte vores ambitiøse strategi om nye udviklingsområder. Det gælder blandt andet inden for bæredygtighed og digitalisering, ligesom vi arbejder på at ekspandere internationalt,” siger Gyrithe Saltorp, adm. direktør i Vilhelm Lauritzen Arkitekter.

Vilhelm Lauritzen Arkitekter er blandt Danmarks største arkitektvirksomheder og er bl.a. kendt for projekter som Københavns Lufthavn, DR Byen, Krøyers Plads og supersygehuset Nyt Hospital Nordsjælland samt en række bæredygtige projekter. Virksomheden samarbejder med internationale arkitekter som schweiziske Herzog & de Meuron, amerikanske Steven Holl og japanske Kengo Kuma & Associates.

”De nye partnere er seks talentfulde og meget forskellige profiler, der tilsammen kan bidrage med at indfri vores mål om fortsat vækst. Samtidig fungerer de også som næste generations bannerførere for vores snart 100 år gamle vision om at levere funktionel arkitektur af høj kvalitet på et fundament af ordentlighed, uafhængighed og fælleskab,” siger Gyrithe Saltorp.

Vilhelm Lauritzen Arkitekters partnerkreds består nu fremadrettet af Anne Møller Sørensen, Christian Egedius Bendtsen, Daniel Illum-Davis, Gyrithe Saltorp (adm. direktør), Jakob Meyling, Jeppe Dueholm, Lasse Herbo Madsen, Malte Rosenquist, Michael Schytt Poulsen, Simon Natanael Svensson, Thomas Scheel, Thomas West Jensen og Torsten Stephensen.