Nordisk funktionalisme: Ny Vilhelm Lauritzen Collection

13. januar 2020

I samarbejde med d line kan vi nu præsentere den nye Vilhelm Lauritzen Collection. Oprindeligt lanceret i 2006, er dørgrebet nu blevet re-designet til en lille, funktionel serie, der deler et rent, nordisk udtryk.

Grebet har fået en nænsom opdatering uden at berøre den oprindelige æstetik og fås i en række nye farver og materialitet med en følelse af forstærket kvalitet. Ligesom den originale samling består den opdaterede linje af et dørgreb, vrider og toiletindikator.

Grebets buede form refererer til en slank læderrem og ender med en blød runding til tommelfingeren, hvilket gør bevægelsen let og glat. Skruerne er subtile, men alligevel bevidst synlige og tilbyder en praktisk, ærlig silhuet.

Design, der kan klare tiden

Vilhelm Lauritzen Collection for d line indtager rummet mellem æstetik og funktion og afspejler virksomhedens snart 100 årige tradition for at skabe design og kvalitet, der kan klare tiden.

Vilhelm Lauritzen Architects har kurateret kollektionens nye design, materialer og finish, der fås i rustfrit stål, poleret rustfrit stål, PVD coated antracitgrå og en rolig, stilfuld og varm redigering af nordiske toner, herunder hvid, sort og tre forskellige grå.

Genanvendt stål, der holder i 20 år

Kollektionen har fået en opgradering i materialitet, der tidligere var stål og plast til nu at være højkvalitets AISI 316 rustfrit stål.

Som med alle d line-produkter produceres kollektionen på egen fabrik i Europa, hvor alt hånddrejes på maskine i 50-70 procents genanvendt stål.

Kollektionens ekstreme holdbarhed udløser 20 års garanti og en certificering i EN1906 klasse 4. Den er dermed velegnet til både offentligt brug med stort slid samt i private hjem.

For mere information besøg www.dline.com