Krøyers Plads vinder Architizers A+ Award 2017

11. april 2017

Krøyers Plads er af en jury blevet udpeget som vinder af årets Architizer A+ Award i kategorien Residential-Multi Unit Housing – Mid Rise (5-15 Floors).

Architizer A+Awards er det største prisuddeling med fokus på at fremme og fejre årets bedste arkitektur og designprodukter i mere end 100 kategorier og bedømt at mere end 400 førende skikkelser inden for så forskellige områder som mode, forlagsvirksomhed, design, ejendomsudvikling og teknologi.

Vindere af en ’Jury Award’ udpeges udelukkende af jurymedlemmer, mens vinderne af en ’Public Choice Award’ henter stemmer gennem en offentlig onlineafstemning.

Bæredygtigt, prisvindende design

Krøyers Plads er Danmarks første svanemærkede boliger, og tidligere I år vandt projektet den prestigefyldte Green Good Design Award, der uddeles af The Chicago Athenaeum: Museum of Architecture and Design og The European Centre for Architecture Art Design and Urban Studies.

I 2015 vandt Krøyers Plads en MIPIM Award I kategorien ‘Best Residential Development’.

Det fem-etagers boligprojekt har en væsentlig beliggenhed centralt i Københavns havneområde. Projektet er blevet til igennem en både demokratisk og kontekstuel tilgang, hvor det enestående resultat med sine foldede tage og sin arkitektoniske tyngde skaber en fin dialog mellem gammelt og nyt samt en moderne, empatisk fortolkning af de gamle københavnske pakhuses arkitektonisk unikke udformning.

Relaterede nyheder:

Krøyers Plads vinder Green Good Design Award

Krøyers Plads og Nyt Hospital Nordsjælland vinder MIPIM Awards 2015