IKT-koordinator & -leder

Har du lyst til at arbejde i en ambitiøs arkitektvirksomhed præget af et højt fagligt niveau?

Vilhelm Lauritzen Arkitekter er blandt de førende i BIM og 3D projektering og arbejder på et højt fagligt niveau. VLA går en travl periode i møde og søger derfor en IKT-koordinator & -leder med høj faglighed, der kan supplere vores team af dygtige medarbejdere.

Du vil komme til at arbejde med udfordrende projekter af vidt forskellig skala, karakter og kompleksitet i samarbejde med engagerede kolleger, på en fleksibel arbejdsplads og i et uhøjtideligt arbejdsmiljø. Du skal være indstillet på at følge opgaverne i alle projektfaser og udfordre dig selv på nye arbejdsområder.

Vi tilbyder dig frihed i opgaveløsningen, og vi forventer, at du vil bidrage til at sikre en professionel rådgivning og samarbejde med alle involverede parter, både internt og eksternt, og der er rig mulighed for at påvirke udviklingen i virksomhedens brug af IKT.

Vi forestiller os, at du

 • er uddannet arkitekt eller bygningskonstruktør med 3 – 8 års erfaring,
 • har diplom som IKT-koordinator & -leder,
 • er rutineret Revit-superbruger, både indenfor nybyggeri og renovering,
 • har erfaring med IFC håndtering,
 • har godt kendskab til CCS,
 • har kendskab til LOD niveauer, primært DiKon,
 • har godt kendskab til A104,
 • har været fagkoordinator eller IKT Leder på projekter,
 • arbejder selvstændigt med sparring fra kolleger og reference til projektleder,
 • kommunikerer flydende og godt såvel mundtligt som skriftligt,
 • har gode samarbejdsevner og kan holde flere bolde i luften ad gangen.

 

Det vil være en fordel, men ikke et krav, at du

 • har arbejdet med Navisworks eller Solibri
 • har kendskab til Dynamo,
 • arbejder rutineret med AutoCad.

 

Opfylder du ikke alle ovenstående ønsker, så hører vi gerne fra dig alligevel.

Ansøgning vedlagt CV og portfolio sendes på mail til job@vla.dk – mærket ‘Ansøgning – IKT-koordinator & -leder’ i emnefeltet.

Ansøgningsfrist  – Vi afholder interviews løbende og ansætter i takt med, at de kvalificerede ansøgere findes.

Spørgsmål kan rettes til Christian Bendtsen, ceb@vla.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

 

Uopfordrede ansøgninger

Vi er altid interesserede i at høre fra dygtige skitserende arkitekter, projekterende arkitekter samt bygningskonstruktører. Vi er konstant i udvikling og er derfor hele tiden på udkig efter medarbejdere med specialkompetencer inden for arkitektur og design.

Hos Vilhelm Lauritzen Arkitekter arbejder vi i et uformelt, stærkt og dynamisk team med afvekslende og udfordrende konstruktions-, projekterings- og konkurrenceopgaver. Vi har et højt ambitionsniveau med internationalt udsyn. Det betyder store muligheder for personlig og faglig udvikling.

Vores konkurrence- og projetkteams er sammensat af et bredt sæt af kompetencer, så i stedet for at vi lister en række krav op, vil vi opfordre dig til at sende os en ansøgning med en god beskrivelse af netop dine styrker. Tegning på cad er dog en umiddelbar forventning.

Din uopfordrede ansøgning ledsaget af CV samt eksempler på din erfaring bedes sendt via email på job@vla.dk

 

Vilhelm Lauritzen Arkitekter passer godt på dine personlige data

Vilhelm Lauritzen Arkitekter er lige som alle andre underlagt Persondataforordningen, og har derfor udarbejdet en privatlivspolitik i virksomheden. Vi videregiver ikke personoplysninger til andre firmaer til deres markedsføring, og ansøgninger behandles kun af nogle få betroede medarbejdere.

I forbindelse med din mulige henvendelse til os, tænker vi, at du er bekendt med Persondataforordningen, og at du ved at sende os personlige data – udvalgt af dig selv – derved også har giver os dit samtykke til, at virksomheden kan gennemgå materialet.

×