Kommunikations-praktikant

Er du vild med at finde og formidle de gode historier? Og Interesserer du dig for arkitektur og design? Så har vi praktikpladsen for dig. Vilhelm Lauritzen Arkitekter, en af Danmarks største og ældste arkitektvirksomheder, søger en kommunikationspraktikant til forårssemesteret 2022.

Måske du har været til koncert i VEGA? Rejst fra Københavns Lufthavn? Shoppet i Illum? Eller solbadet på Krøyers Plads? I så fald kender du allerede Vilhelm Lauritzen Arkitekter, for bygningerne er tegnet af os. Vi er en af Danmarks største og ældste arkitektvirksomheder og beskæftiger ca. 150 arkitekter, konstruktører og specialister.

I knap 100 år har vi arbejdet med at skabe smukke og velfungerende byggerier og bymiljøer for alle. Du kommer til at formidle vores gode historier helt tilbage fra 1922 og frem til i dag. Historier der handler om alt fra gamle ikoniske bygninger og nye, bæredygtige træhuse til interne nudging kampagner.

Alt det, vi tilbyder

Hos Vilhelm Lauritzen Arkitekter får du erfaring med at bruge kommunikation til forretningsudvikling. Du får fingrene i en lang række kommunikationsopgaver, der tæller både pressearbejde, content produktion, intern kommunikation, digital marketing, influencer samarbejde, projektkommunikation og udvikling af events og arrangementer. Derudover går vi vores store 100 års fødselsdag i møde, hvor du vil få rig mulighed for at tage del i at udvikle/afvikle vores kommende jubilæum. Vi lover det bliver sjovt.

Som vores nye praktikant, bliver du en del af en kreativ og uhøjtidelig arbejdsplads, hvor du har rig mulighed for at teste dine idéer af i praksis. Vi tilbyder et skræddersyet forløb, og vi går langt for at matche dine ønsker med vores behov.

Vi tilbyder et lille kommunikationsteam med flad struktur, hvor du arbejder på lige fod med dine to kommunikationskollegaer. Vi tilstræber at give dig et lærerigt ophold med ansvar for egne projekter og opgaver samtidig med, at du aldrig vil opleve at sidde alene med en opgave. Vi sparrer altid med hinanden og løfter i flok (– intet jobopslag uden et par klichéer, men den er god nok.)

Det, du kommer til at lave

Når vi sammen fastlægger dine arbejdsopgaver matcher vi kravene fra din uddannelsesinstitution, med dine interesser og vores behov. Det kan blandt andet se sådan ud:

 • Finde og vinkle gode historier
 • Pressehåndtering
 • Udarbejde og producere indhold til egne kanaler og pressen, video, tekst, grafik m.m.
 • Udvikle vores digitale platforme
 • Samskabelse med interessenter og samarbejdspartnere
 • Arrangere og kommunikere events, foredrag m.m.
 • Forberede og projektlede kommunikationsaktiviteter/kampagner til vores 100 års jubilæum, som vi tager hul på i starten af 2022
 • Opdatere og udvikle vores hjemmeside og intranet
 • Koordinering af professionelle fotografer
 • …Og andre gode ideer fra dig. Vi glæder os til at høre dem!

 

Vores ønskeliste til dig

Nu er det sjældent sådan, at man kan få alt det, man gerne vil have, men hvis vi frit må ønske, kan du se dig selv i følgende:

 • Du skriver godt og har lyst til at finde, vinkle og eksekvere den gode historie, hvad enten det er til pressen, et blogindlæg, et videoindslag eller bare en opdatering til de sociale medier.
 • Du går på en videregående uddannelse. Retningen er mindre vigtig – det er vigtigere, at du er kreativ, selvstændig og har evnen til at spotte de gode historier.
 • Har lyst til og måske endda lidt erfaring med billede/videoredigering og små indslag
 • Det er et plus, hvis du har kendskab til InDesign, Adobe-pakken og/eller WordPress på begynderniveau.
 • Som person er du proaktiv, tager ansvar for dine opgaver og din læring med et blik for æstetik og design.
 • Som alle andre steder har vi travlt, og vi kommer ofte til at tackle hinanden med nye opgaver, men altid med smil og venlighed. Hvis du kan trives med det, passer du perfekt ind.

 

Det praktiske

Praktikopholdet er 4-6 måneder med start i januar eller februar. Arbejdsugen er 37 timer inklusive betalt frokost.

Vi har ordnede, fleksible forhold og en økonomisk erkendtlighed i henhold til SU-loven på 3.000 kr./måned ved afsluttet forløb.

Vi holder til i smukke omgivelser i Københavns Nordhavn med én af byens bedste udsigter.

Ansøgningsfristen er fredag d. 26. november 2021, men vi afholder løbende samtaler, så skriv hellere i dag end i morgen, hvis du er interesseret.

Send ansøgning og CV til job@vla.dk mærket ’Kommunikationspraktikant’ i emnefeltet.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte kommunikationschef Jane Wirenfeldt Nielsen på jwn@vla.dk eller tlf. 9363 8011 eller nuværende kommunikationspraktikant fra CBS, Thomas William Aschengreen på twa@vla.dk eller tlf. 3269 9084.

Vi glæder os til at høre fra dig!