Karriere

Uopfordrede ansøgninger

Vi er altid interesserede i at høre fra dygtige skitserende arkitekter, projekterende arkitekter samt bygningskonstruktører. Vi er konstant i udvikling og er derfor hele tiden på udkig efter medarbejdere med specialkompetencer inden for arkitektur og design.

Hos Vilhelm Lauritzen Arkitekter arbejder vi i et uformelt, stærkt og dynamisk team med afvekslende og udfordrende konstruktions-, projekterings- og konkurrenceopgaver. Vi har et højt ambitionsniveau med internationalt udsyn. Det betyder store muligheder for personlig og faglig udvikling.

Vores konkurrence- og projetkteams er sammensat af et bredt sæt af kompetencer, så i stedet for at vi lister en række krav op, vil vi opfordre dig til at sende os en ansøgning med en god beskrivelse af netop dine styrker. Tegning på cad er dog en umiddelbar forventning.

Din uopfordrede ansøgning ledsaget af CV samt eksempler på din erfaring bedes sendt via email på job@vla.dk

 

Vilhelm Lauritzen Arkitekter passer godt på dine personlige data

Vilhelm Lauritzen Arkitekter er lige som alle andre underlagt Persondataforordningen, og har derfor udarbejdet en privatlivspolitik i virksomheden. Vi videregiver ikke personoplysninger til andre firmaer til deres markedsføring, og ansøgninger behandles kun af nogle få betroede medarbejdere.

I forbindelse med din mulige henvendelse til os, tænker vi, at du er bekendt med Persondataforordningen, og at du ved at sende os personlige data – udvalgt af dig selv – derved også har giver os dit samtykke til, at virksomheden kan gennemgå materialet.