Vil du være praktikant hos os?

Som praktikant hos os bliver du en del af en kreativ og uhøjtidelig arbejdsplads, hvor du får rig lejlighed for at teste nye idéer og visioner.

Her er plads til en høj grad af selvstændig udfoldelse, uden at du nogensinde vil være fuldstændig overladt til dig selv, da dine opgaver bliver løst i tæt samarbejde med kollegaer på tværs af organisationen. Vi arbejder ud fra en flad struktur, der giver dig et højt niveau af ansvar at få en masse erfaringer gennem.

Som en af Danmarks førende og ældste tegnestuer er vi i rivende udvikling og får hele tiden mange nye og spændende opgaver. Vi er derfor altid på udkig efter kompetente praktikanter, der vil være en del af vores tegnestue.

Er du udadvendt, fleksibel og løsningsorienteret? Ambitiøs, har masser af gå-på-mod og er god til at arbejde selvstændigt? Så vil du passe perfekt ind hos os.

Som arkitekt- eller konstruktørpraktikant har du blandt andet mulighed for at deltage i en seminarrække, hvor du vil lære om alt fra BIM- og kvalitetsstyring, BIPS-beskrivelsessystemer og bæredygtighed.

Ved endt meritgivende praktikforløb giver tegnestuen en erkendtlighed som påskønnelse af din indsats.

Bygningskontruktørpraktikanter

Du er bygningskonstruktørstuderende på min. 5. semester. Du har indgående kendskab til REVIT og kan begå dig i både Word og Excel. Derudover vil det være en fordel, hvis du også har kendskab til AutoCAD og Adobe-pakken.

Arkitektpraktikanter

Du har en bachelor i arkitektur og kan bygge modeller, tegne 3D modeller og lave renderinger. Derudover vil det være en fordel, hvis du også har kendskab til Rhino, Sketchup, Enscape, V-Ray, AutoCAD og Adobe-pakken.

Kommunikationspraktikanter 

Du går på en videregående uddannelse inden for kommunikation, journalistik, medievidenskab eller lignende. Din opgave bliver at formidle de gode historier fra store, moderne byggeprojekter og samtidig kommunikere vores arv fra dansk modernisme og gøre den relevant i dag. Du vil komme til at arbejde med områder som presse, videoproduktion, content produktion, digital marketing, projektkommunikation og events.

 

Sådan søger du en praktikplads

Fortæl os, hvorfor du skal være vores nye praktikant – vedlæg CV og gerne portfolio, hvis du er arkitekt eller konstruktørstuderende og send det hele til job@vla.dk. Husk at angive i emnefeltet, at du søger praktikplads som henholdsvis konstruktør, arkitekt eller kommunikatør.

Hvis du har spørgsmål eller lyst til at kigge forbi for at se tegnestuen og høre nærmere om vores projekter, kan du kontakte vores forkontor på tlf. 3269 9000, som vil sætte dig i forbindelse med den rette person.

Emma
Tidligere praktikant hos Vilhelm Lauritzen Arkitekter
Hun siger:
”Selv på de travleste dage, kunne jeg få svar på mine spørgsmål”

Emma, praktikant

Hvordan har dit praktikforløb været?

Jeg har haft et utrolig godt og lærerigt forløb hos Vilhelm Lauritzen Arkitekter.

Egentlig forventede jeg, at der på så stor en arbejdsplads ville for travlt til, at man havde rigtig god tid til de studerende. Derfor blev jeg positivt overrasket over, hvor meget tid, der var afsat til mig, og hvor god en vejledning jeg fik igennem hele forløbet. Selv på de travleste dage, kunne jeg få svar på mine spørgsmål.

 

Hvordan stemte det over ens med dine forventninger?

I praksis har jeg lært, hvad en hverdag som bygningskonstruktør vil sige – at tage ansvar, løse svære problemstillinger, håndtere pressede situationer. Mine evner i Revit er blevet meget bedre, og jeg har fået mere kendskab til de forskellige værktøjer, fordi jeg har haft kolleger, der gerne afsatte tid til at lære fra sig. For eksempel havde jeg i starten rigtig svært ved familier i Revit. Det er jeg blevet meget bedre til efter min praktikperiode her, og jeg føler mig alt i alt rigtig godt klædt på til at lave min bachelor.

Hvis man vil være på en tegnestue med gang i en masse forskellige og spændende projekter og med imødekommende og hjælpsomme kollegaer og et godt socialt fællesskab, så er det det helt perfekte sted at søge ind som praktikant.