Er du vores næste kommunikations- praktikant?

Har du talent for kommunikation og interesserer du dig for arkitektur, design og byggeri? Så har vi praktikpladsen for dig. Vilhelm Lauritzen Arkitekter, én af Danmarks største og ældste arkitektvirksomheder, søger en kommunikationspraktikant til forårssemesteret 2020.

Måske har du været til koncert i VEGA? Rejst fra Københavns Lufthavn? Eller shoppet i Illum? Så kender du allerede Vilhelm Lauritzen Arkitekter, for bygningerne er tegnet af os.

Nu har du chancen for at få en praktikplads, hvor du bliver omgivet af inspirerende design og arkitektur og kommer til at formidle gode historier helt fra 1922 og frem til i dag. Lige fra en historisk lufthavnsterminal til bæredygtige træhuse og et nyt supersygehus.

Vi er en af Danmarks største og ældste arkitektvirksomheder og beskæftiger ca. 150 arkitekter, konstruktører og specialister. I knap 100 år har vi arbejdet med at skabe velfungerende byggerier og bymiljøer for alle.

Alt det, vi tilbyder
Vi garanterer et skræddersyet forløb med en stejl læringskurve og fagligt relevante opgaver. Du får en erfaren mentor og medindflydelse på dine opgaver.

Hos os er der en flad struktur, hvor der ikke langt fra den gode idé til handling, og vi vil forventningsfuldt lytte til dine input. Du får en stor arbejdsplads med mange kollegaer, hvor du indgår i et lille team med ansvar for selvstændige opgaver.

Sammen sørger vi for, at dine opgaver passer til dig og dit studie, men de kan eksempelvis være at:

 • Finde og vinkle vores gode historier, der dækker alt fra bæredygtighed og grøn omstilling til indvielser, smukke lamper og Folkemøde
 • Udarbejde tekst, materiale og præsentationer på vores spændende projekter
 • Producere indhold, eksempelvis blogindlæg eller små videoindslag i samarbejde med vores studentermedhjælper
 • Udvikle vores digitale og sociale platforme, herunder Instagram, LinkedIn og Facebook
 • Planlægge kommunikationskampagner
 • Finde, producere og pitche pressehistorier
 • Opdatere og udvikle vores hjemmeside, eks. på områder for SEO, brugerrejser m.m.
 • Planlægge og eksekvere indsats på Folkemødet 2020

 

Alt sammen under ordnede og fleksible forhold i flotte lokaler i Nordhavn.

Frokosten er betalt og du får et økonomisk tilskud på 3.000 kr./måned efter endt ophold i henhold til gældende regler om erkendtlighed

Vores ønskeliste til dig
Nu er det sjældent sådan, at man kan få alt det, man gerne vil have, men hvis vi frit må ønske, har du følgende profil:

 • Du har lyst til og talent for kommunikation
 • Du skriver godt, men vil gerne blive endnu bedre
 • Du kan genkende, vinkle og eksekvere en gode historie
 • Har lyst til og gerne erfaring med at producere video og små indslag
 • Ideelt kan du WordPress eller InDesign på begynderniveau, men ellers lærer du det hurtigt

 

Dit praktikophold er 37 timer per uge inklusive frokostpause. Det skal være meritgivende og vare minimum fire måneder og gerne seks.

Som alle andre steder har vi travlt og kan komme til at tackle hinanden med nye opgaver, men altid med smil og venlighed. Hvis du kan trives med det, passer du perfekt ind.

Sådan ansøger du
Ansøgning og CV sendes til job@vla.dk mærket ’Kommunikationspraktikant’ i emnefeltet.

Fristen er mandag d. 28. oktober 2019, men vi kommer til at gennemgå ansøgningerne løbende, så kontakt os endelig hurtigt hvis du er interesseret.

Har du nogen spørgsmål, er du velkommen til at kontakte kommunikationschef Jane Wirenfeldt Nielsen på jwn@vla.dk eller tlf. 9363 8011.

Vi glæder os meget til at høre fra dig!

Vi har ingen yderligere ledige stillinger, men du er altid velkommen til at sende os dit CV ledsaget af en ansøgning til job@vla.dk.

×