Er du vores næste arkitektpraktikant?

Har du talent for arkitektur og design? Vi søger lige nu arkitektpraktikanter til forårssemesteret 2020.

Som arkitektpraktikant hos os får du mulighed for at blive en del af en af Danmarks førende og ældste tegnestuer. Vi er i rivende udvikling og får hele tiden mange nye og spændende opgaver.

Du bliver en del af en kreativ og uhøjtidelig arbejdsplads, hvor du får rig lejlighed for at teste nye idéer og visioner. Her er plads til en høj grad af selvstændig udfoldelse, uden at du nogensinde vil være fuldstændig overladt til dig selv, da dine opgaver bliver løst i tæt samarbejde med kollegaer på tværs af organisationen.

Du bliver tilknyttet et af vores designteams, og du kan selv være med til at tilrettelægge dit praktikforløb ud fra dine faglige interesser og dit engagement. Vores ambition er, at et praktikophold hos os skal ruste dig til arbejdet på en tegnestue – derfor får du også mulighed for at for at deltage i møder, byggepladsbesøg, afklaringer og præsentationer i det omfang, det er muligt.

Hvad forventer vi af dig?

  • Du er arkitektstuderende på min. 6. semester
  • Du er udadvendt, fleksibel og løsningsorienteret. Du er ambitiøs, har masser af gå-på-mod og er god til at arbejde selvstændigt
  • Du kan bygge modeller, tegne 3D modeller og lave renderinger. Det vil være en fordel, hvis du har kendskab til Rhino, Sketchup, Enscape, V-Ray, AutoCAD og Adobe-pakken.

Hvem er vi?
Vilhelm Lauritzen Arkitekter er et full-service arkitektfirma, der arbejder med udvikling og planlægning, arkitektur og design. En engageret stab på ca. 140 medarbejdere transformerer viden, indlevelse og holdninger til gode løsninger.

Tegnestuens mangeårige virke med rådgivning for danske og udenlandske bygherrer gør, at vi med afsæt i omfattende erfaring kan leve op til de professionelle krav og forventninger, som stilles i alle projektforløbets faser for at skabe værdi for kunden – og for at opnå arkitektur, der skaber identitet og mening.

Erkendtlighed
Som påskønnelse af den studerendes indsats giver tegnestuen en erkendtlighed ved endt praktikforløb.

Sådan søger du en praktikplads
Fortæl os, hvorfor du skal være vores nye praktikant, vedlæg CV og portfolio og send det hele på mail til job@vla.dk. Husk at angive i emnefeltet, at du søger praktikplads som arkitekt.

Vil du tale med os først?
Hvis du har spørgsmål eller lyst til at kigge forbi for at se tegnestuen og høre om vores projekter, kan du kontakte vores reception på tlf. 3269 9000, som så sætter dig i forbindelse med den rette person.

Vi afholder samtaler løbende, så send derfor din ansøgning hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig!

I mellemtiden kan du finde mere information om praktik på vores tegnestue og vores mange spændende projekter her, på Facebook og Instagram.

×