Main Entrance Area

NOVO NORDISK VTC NOMINATED FOR DANISH LIGHTING AWARD 2017

6. December 2017

The Danish Lighting Centre (DCL) has nominated VTC – Novo Nordisk’s new office and link building – for THE DANISH LIGHTING AWARD 2017.

Vilhelm Lauritzen Architects worked closely with the rest of the team involved in VTC to create a consistent lighting design, which does not only incorporate the inflow of daylight but also addresses the impact of artificial light on the building and its users. The lighting design and the cooperation involved played a major role in this building, so we are incredibly proud to be nominated.

The Prize will be awarded on 25 January 2018. We are holding our breath with excitement.

Photo: Lighting, Sweco DK. Copyright: Novo Nordisk

 

Read more about the nominations:
https://centerforlys.dk/den-danske-lyspris-2/nomineringer-2017/

Read more about the building:
https://www.vla.dk/project/novo-nordisk-vtc/

×