Byggeriet af Ørestadens nye budgethotel skudt i gang

30. august 2018

Vest for Royal Arena og med Kalvebod Fælled som baghave er byggeriet af et nyt budgethotel i går skudt i gang. Med hjælp fra repræsentanter fra blandt andet bygherren ATP Ejendomme og den kommende lejer Zleep Hotel blev spadestikket taget til det nye hotel, der bliver op til seks etager plus kælder fordelt på 6.400 m2 og 211 værelser. I forbindelse med p-huset flytter Burger King ind.

”Alle parter har ønsket at skabe et byggeri af god kvalitet til trods for, at det bliver et budgethotel. For selvom du som gæst bor billigt, får du stadig adgang til værelser med behageligt lysindfald og gedigne materialer, siger Torsten Stephensen, partner i Vilhelm Lauritzen Arkitekter.

Hjemligt miljø med fælles gårdhave

Hotellet kommer til at ligge på hjørnet af Hannemanns Allé og Ørestads Boulevard, og danner med boliger ring om en fælles gårdhave. Med placeringen af bygningen i sammenhæng med boliger og med karakterbyggeriet Royal Arena i nærheden, har bygherre og rådgiver valgt et roligt arkitektonisk udtryk, der forholder sig til Ørestads Boulevard.

”Af hensyn til bymiljøet kommer bygningen til at smelte naturligt ind i omgivelserne. Og med en gårdhave der deles med beboerne i området, har vi forsøgt at skabe grobund for et miljø, hvor turister møder beboerne og får et indblik i dansk kultur,” siger Torsten Stephensen.

Nyt Zleep hotel del af københavnsk hotelboom

Det kommende Zleep Hotel Copenhagen Arena i Ørestad Syd er en del af et voksende københavnsk hotelmarked, hvor der de senere år er blevet investeret massivt i nye hotelbyggerier og udvidelser af eksisterende. Tal fra Horesta viser, at der frem mod 2021 er planlagt op mod 8.500 nye hotelværelser, der vil supplere de 21.000 værelser, der findes i dag.

Byggeriet af det nye hotel forventes at være færdigt i 2020.

×